אטרקציה אסקייפלנד - בגליל מערבי בחיפה
אטרקציות לזוגות,
אטרקציות לילדים,
אטרקציות למשפחות,
פתוח בשבת,
קבוצות וימי כיף,
חדר בריחה "המתכון הסודי של בובספוג"
אתם לא תאמינו מה קרה! לאחר שנים של ניסיונות חוזרים וכושלים בהפלת מסעדת "הסרטן הפריך", הצליח פלנקטון לפגוע במר קראב פגיעה קשה. המזימה של פלנקטון צלחה והשאירה את מר קראב ללא המתכון הסודי שלו וללא בובספוג היחידי שמסוגל להפוך קציצות ב"סרטן הפריך" (או יותר נכון היחידי שמוכן לעשות זאת בלי שכר).
לאחר שמר קראב גילה כי העסק שלו נמצא בסכנה, הוא הבין כי על מנת לשמור על ספו עליו להשקיע אותו וכעת הכל תלוי בכם!. מר קראב מחפש לשכור קבוצה מיומנת במיוחד אשר תסייע לו בהחזרת המתכון הסודי ובובספוג האהוב.
חושבים שלקבוצה שלכם יש את מה שצריך בשביל להחזיר את בובספוג למטבח בזמן? בואו והוכיחו לנו !
- אורך המשחק: עד 60 דק'.
- כמות שחקנים: 2 ומעלה. (שישי ושבת – 3 ומעלה)
- דרגת קושי: בינוני.
- גילאים: 5 ומעלה.
סוגי אטרקציות ופעילויות
חדרי בריחה
הפעלות לימי הולדת
יום כיף
הפעלות למבוגרים
ימי גיבוש
שירותים
מזנון
מידע נוסף
לילדים עד 13- כניסה בליווי מבוגר בלבד *לילדים עד גיל 4- כניסה ללא עלות.
אסקייפלנד
- מחירים
מחירון כניסה לחדר בריחה/מבוך אסטרטגיה:
- בקבוצה של 8 איש ומעלה - 85 ₪ לאדם
- בקבוצה של 7 איש - 90 ₪ לאדם
- בקבוצה של 6 איש - 95 ₪ לאדם
- בקבוצה של 5 איש - 100 ₪ לאדם
- בקבוצה של 4 איש - 110 ₪ לאדם
- בקבוצה של 3 איש - 120 ₪ לאדם
- בהשתתפות זוג - 130 ₪ לאדם
חוות דעת על אסקייפלנד
היינו במתחם מציאות מדומה, מעל לכל ביקורת! מומלץ!!!
נכתב ע"י: עומר
הגענו משפחה של 7 למתחם מציאות מדומה. הגענו באיחור, אבל בכל זאת קיבלו אותנו בחיוך, ומאז החיוכים רק המשיכו. המפעילים היו עם סופר מלא סבלנות, למרות שלא הפסקנו לשגע אותם. המשחקים היו כייפים ומאתגרים. ממש מומלץ!
מתאים ל: אטרקציה לילדים,אטרקציה לכל המשפחה,אטרקציה לחבר'ה בוגרים,מתאים לפעילות לקבוצות,מתאים לחגוג יום הולדת.
היית ממליץ לחבר? כן
חוות דעת מסייעת
1
מתוך
1
חוות דעת זו סייע לך?
אחלה חדר
נכתב ע"י: גיא ד.
חדר ברמה גבוהה, חידות מאתגרות בעיקר תפאורה מטורפת שמכניסה אותך לאווירה תוך דקה. שווה ומומלץ!
מתאים ל: אטרקציה לילדים,אטרקציה לכל המשפחה,אטרקציה לחבר'ה בוגרים.
היית ממליץ לחבר? כן
חוות דעת מסייעת
2
מתוך
2
חוות דעת זו סייע לך?
חוויה כיפית למשפחות
נכתב ע"י: מרי ק.
מתאים מאוד למי שאוהב את בוב ספוג, חדר צבעוני וכיפי. מפעילים מיומנים ואווירה נהדרת. פעילות נהדרת לילדים ומבוגרים כאחד.
מתאים ל: אטרקציה לילדים,אטרקציה לכל המשפחה,מתאים לחגוג יום הולדת.
היית ממליץ לחבר? כן
חוות דעת מסייעת
2
מתוך
2
חוות דעת זו סייע לך?
הוסף חוות דעת
לכל חוות הדעת
אתר בית זה מנוהל ומעודכן ע"י בית העסק המפרסם (התיירן): כל התמונות, המאפיינים, המחירים, זמינות החדרים והמבצעים המופיעים באתר זה הינם באחריותו הבלעדית. ט.ל.ח אין לעשות כל שימוש בתמונות ובתוכן הכתוב ללא אישור מפורש בכתב מחברת וינהלפ-אופרן ומבית העסק המפרסם.