מסיק זיתים והכנתם למאכל
הפעילות כוללת מסיק זיתים עצמי במטע הזיתים שבמרכז המבקרים, הכנתם (דפיקה ותיבול) ולקיחתם הביתה.
לקבוצות גדולות ניתן להרחיב את הפעילות לכדי הכרות עם עולם הזית, אצירת שמן זית בבית הבד הקדום או המודרני, טעימות שמן זית והסבר על תהליך אצירת שמן הזית.
תקופה: ספטמבר - דצמבר
בציר ודריכת ענבים
הפעילות כוללת קטיף עצמי של ענבי יין ודריכתם בגת העתיקה שנמצאת במרכז המבקרים עד לקבלת תירוש אותו מבקבקים ולוקחים הביתה.
מינימום משתתפים לפעילות: 6 משתתפים
תקופה: אוגוסט - ספטמבר
סיור מודרך
הסיור כולל הכרות עם תהליכי הייצור של המוצרים המופקים במלוא הטנא: דבש, טחינה, קפה ושמן זית. הסיור מלווה בהסברים על הסגולות הבריאותיות של המוצרים וטעימתם. לקבוצות גדולות ניתן להרחיב את הסיור לבוסתן, הכרות עם עצי פרי מסוגים שונים, קטיף עצמי וטעימת הפירות (בהתאם בעונות השנה). הסבר על כלים חקלאיים קדומים הקיימים במרכז. הדגמת תהליכי הייצור של המוצרים המופקים במרכז לפי העונה.
תקופה: כל השנה
סדנאות וארומטרפיה
אצלנו תוכלו לעבור סדנאות שמנים אתרים וחקלאות אורגנית, טיפול דרך ארומטרפיה וסדנאות שוקולד.
לקבוצות בלבד.
תקופה: כל השנה