פסטיבל היין סדנאות
במסגרת פסטיבל בשביל היין יתקיימו עשרות סדנאות במגוון ישובים הפזורים בצפון הארץ. הסדנאות יתמקדו ביין כמוטיב מרכזי וילמדו לשלב סוגים שונים של יין עם מאכלים שונים.
- סדנת יין
במהלך הסדנא המשתתפים יכירו את סוגי היין הרבים וילמדו להפעיל את חמשת החושים דרך טעימות ממגוון הינות המיוצרים ביקב. המשתתפים ילמדו להתאים את סוגי היין למאכלים שונים.
- סדנת בישול ואפיה
סדנה המועברת בבית השף ארז קומרובסקי באוירה גלילית בה הוא מלמד אז רזי האפיה בקמחים שונים ומגוונים מהם יכינו המשתתפים ארוחת בוקר. יין חופשי יוגש למשתתפים לכל אורך הסדנה.
- סדנת גבינות
משתתפי הסדנה יקבלו הסבר על עולם הגבינות, סוגי הגבינות, תהליך הייצור ושלביו. בסיומה של הסדנה יטעם כל משתתף 4 סוגי גבינות מעשה ידי המחלבה בשילוב יין המותאם במיוחד לסוג הגבינה.