תצפיות נוף בכפר הציורי כאוכב

חיפוש חדש לפי אזור

סינון לפי אזור

נקה

בחר אזור

+ -
גליל מערבי
writer כתיבה וצילום: מערכת האתר
תצפיות נוף מרהיבות מגן הפסלים וממרומי הר חזון, ביקור במוזיאון למורשת הכפר הערבי בסכנין ובבתי הבד בכפר מע''אר.
דרגת קושי:קל משך טיול:עד חצי יום

סיורינו יתחיל בכפר הציורי כאוכב אבו אל היג''א. כאן נערוך תצפית מרהיבה על הנוף מגן הפסלים שהוקם במקום ביוזמת המועצה המקומית ואומנים מכל העולם.

נרד לעיר סכנין השוכנת בלב בקעת סכנין הפורה. במקום נוכל ליהנות מביקור במוזיאון למורשת הכפר הערבי, מפגישה עם אומנים, ממסעדות מזרחיות ואף מחדרי אירוח בהם נוכל לשהות ללינת לילה. בדרכינו מזרחה נבקר בכפר המעורב דיר חנא.

כאן בצל המצודה העתיקה ובית הבד העות''מני חיים זה לצד זה מוסלמים, נוצרים ואף בדואים שהשתכנו קבע בשולי הכפר. עצי הזית העצומים המצויים סמוך למעיין הכפר מעידים על קדמותו של היישוב. לאחר שנחצה בקעה פורייה המכוסה בכרמי זיתים צפופים, נגיע לכפר הגדול מע''אר. גם כאן המגוון האנושי רב ונוסף לנוצרים ומוסלמים נמצא כאן את בתי העדה הדרוזית.

לאחר סיור בכפר ובעיקר בבתי הבד שלו, נוכל לסיים בתצפית מרהיבה ממרומי הר חזון. 

צימרים באזור

אולי תרצו ללון באזור
צימרים בקתות הורדים צימרים בקתות הורדים
בקתות עץ בין מטעי פירות ופרחים בצת 052-8626139
חלום בגליל חלום בגליל
בקתות עץ עם בריכה מקורה ומחוממת גורן 053-9425820
חלום במערה חלום במערה
צימרים חלומים עם ג'קוזי פרטי, בריכה, חצר מושקעת ועוד חוסן 053-6110952
אורחן כפר מסריק אורחן כפר מסריק
חופשה באווירת קיבוץ של פעם כפר מסריק 053-7104236
הצטרפו לקבוצת
ה-WhatsApp שלנו