עיצוב מודרני עם נגיעות פסטורליות, מטבח פיוז'ן מגוון עם תפריט עשיר ומדוייק, סדנאות אוכל, שף שיוצא מהקופסא ומיקום, אוי המיקום... מסעדת יאניביצ'י - אתם חייבים את זה לעצמכם.

יום שלישי 16 מאי 2017 | שרון שחק
ביום העצמאות לא חייבים למנגל יחד עם כל עם ישראל. מחפשים חלופות? טיול בטבע או פיקניק רגוע תחת כיפת השמיים יעבירו לכם את החג עם הרבה כיף ובנחת

יום ראשון 22 אפריל 2012 | ליאת עיני
בלי ביצים, בלי גבינות ובלי מוצרים מן החי. ארוחות הבוקר בצימרים עלולות להוות מכשול לטבעונים, אבל לא עוד. קבלו את הצימרים שמגישים ארוחות בוקר טבעוניות וממש שוות.

יום שני 18 מאי 2015 | דנה נמדר
מה עוד צריך אומן מלבד נוף, שקט ושלווה? זוהי, כנראה, הסיבה להתמקמותם של אומנים רבים בבעין הוד. לזמן אין משמעות וכולם עסוקים ביצירת אומנות. אז מה הפלא שהאחים, אורי ודורון רוכפלייש, התאהבו מידית במקום והחליטו להקים את מסעדת דוניה רוסה הארגנטינאית, בלב ליבו של כפר האומנים הנ"ל?

יום רביעי 15 אוגוסט 2012 | רון שגב פינקלמן
אם אתם מעוניינים לאכול תירס מתוק במיוחד או עגבניות מכל הסוגים כדאי שתבקרו באחד משווקי האיכרים. הסחורה הטריה, הריחות והצבעים תורמים לאווירה המיוחדת שמזמן כבר לא נחשבת לעוד טרנד

יום ראשון 26 ינואר 2020 | ליאת עיני
חובבי בישול, אוהבי היין ואלה שאוהבים את החיים הטובים ומחפשים בכל פעם מחדש להתרגש מאוכל אותנטי, אווירה אישית ונוף עוצר נשימה. בואו לפסטיבל האוכל הכפרי שיחל ב 27 בפברואר.

יום ראשון 22 פברואר 2015 | מערכת weeeknd
בעמק צר וארוך ובנוף מדברי שזור במחצבי נחושת, מגדלים להם תושבי המקום: תמרים, תאנים, עגבניות, פרחים, ענבים, פלפלים ועוד. כל זאת על קרקע מלוחה ובשמש יוקדת. רוצים לשמוע איך ? הגיעו לסיורים מודרכים ומרתקים לכל המשפחה

יום חמישי 23 ינואר 2014 | רון פינקלמן שגב
עם הטיול בא התיאבון: חיפשנו ומצאנו חמישה מסלולי טיולים שבסופם תוכלו להנות מארוחה באווירה קצת שונה. מאהל בדואי, בתוך בוסתן עצי פרי, 'ארמון' מרוקאי, מערה או בשטח

יום רביעי 27 יוני 2012 | ליאת עיני
בימים אלו, מתהדרים מדפי הסופר באחד מן הפירות היפים והטעימים הגדלים בארצנו. הוא טעים ומענג ובעל צורה וצבע מפתים למדי. לא חייבים לקנות את הדובדבן בסופר, בשוק או בצידי הדרכים. אפשר לקטוף אותו כמעט לבד.

יום חמישי 09 יוני 2011 | מאיה כץ
ארץ זבת חלב, דבש ודובדבנים. לא רק בקופסאות קטנות בסופר או אצל הירקן ליד הקופה. אלה קטיף עצמאי מלא חוויה, חושים, ריחות וטעמים. אם עוד לא הייתם בקטיף דובדבנים לא ידעתם את טעמם האמיתי מעולם.

יום שני 11 יוני 2012 | טל גולדמן
1234