חלק חשוב, לחלקנו גם עיקרי, בנופש הוא ארוחת הבוקר. כמה שהיא יותר מגוונת, עשירה ומלאה בדברים תוצרת עצמית כך היא עושה שירות גדול יותר למקום והנאה לאורחים. אז קבלו את מצעד ארוחות הבוקר השוות ביותר בצימרים.

יום חמישי 10 מאי 2012 | טל גולדמן
אל תתנו לחום להשאיר אתכם בבית הקפה השכונתי, מיץ סחוט טרי בשוק או יצירת אמנות משובבת עין ישפרו לכם את אווירת הבוקר של יום שישי. קבלו חמש הצעות לבילוי מחוץ לגבולות תל אביב. בוקר של כיף

יום ראשון 05 מאי 2013 | רוני ארקוש
עם הטיול בא התיאבון: חיפשנו ומצאנו חמישה מסלולי טיולים שבסופם תוכלו להנות מארוחה באווירה קצת שונה. מאהל בדואי, בתוך בוסתן עצי פרי, 'ארמון' מרוקאי, מערה או בשטח

יום רביעי 27 יוני 2012 | ליאת עיני
ריחות, צבעים, טעמים, תרבויות ומה לא. את כל זה ועוד תמצאו בשווקים הססגוניים הפזורים ברחבי הארץ. אז אם אתם אוהבים להסתובב בין הסימטאות והבסטות, הנה לכם כמה המלצות

יום שלישי 17 אפריל 2012 | מאיה כץ
אם אתם מעוניינים לאכול תירס מתוק במיוחד או עגבניות מכל הסוגים כדאי שתבקרו באחד משווקי האיכרים. הסחורה הטריה, הריחות והצבעים תורמים לאווירה המיוחדת שמזמן כבר לא נחשבת לעוד טרנד

יום ראשון 26 ינואר 2020 | ליאת עיני
חובבי בישול, אוהבי היין ואלה שאוהבים את החיים הטובים ומחפשים בכל פעם מחדש להתרגש מאוכל אותנטי, אווירה אישית ונוף עוצר נשימה. בואו לפסטיבל האוכל הכפרי שיחל ב 27 בפברואר.

יום ראשון 22 פברואר 2015 | מערכת weeeknd
מה עוד צריך אומן מלבד נוף, שקט ושלווה? זוהי, כנראה, הסיבה להתמקמותם של אומנים רבים בבעין הוד. לזמן אין משמעות וכולם עסוקים ביצירת אומנות. אז מה הפלא שהאחים, אורי ודורון רוכפלייש, התאהבו מידית במקום והחליטו להקים את מסעדת דוניה רוסה הארגנטינאית, בלב ליבו של כפר האומנים הנ"ל?

יום רביעי 15 אוגוסט 2012 | רון שגב פינקלמן
ארץ זבת חלב, דבש ודובדבנים. לא רק בקופסאות קטנות בסופר או אצל הירקן ליד הקופה. אלה קטיף עצמאי מלא חוויה, חושים, ריחות וטעמים. אם עוד לא הייתם בקטיף דובדבנים לא ידעתם את טעמם האמיתי מעולם.

יום שני 11 יוני 2012 | טל גולדמן
עיצוב מודרני עם נגיעות פסטורליות, מטבח פיוז'ן מגוון עם תפריט עשיר ומדוייק, סדנאות אוכל, שף שיוצא מהקופסא ומיקום, אוי המיקום... מסעדת יאניביצ'י - אתם חייבים את זה לעצמכם.

יום שלישי 16 מאי 2017 | שרון שחק
בעמק צר וארוך ובנוף מדברי שזור במחצבי נחושת, מגדלים להם תושבי המקום: תמרים, תאנים, עגבניות, פרחים, ענבים, פלפלים ועוד. כל זאת על קרקע מלוחה ובשמש יוקדת. רוצים לשמוע איך ? הגיעו לסיורים מודרכים ומרתקים לכל המשפחה

יום חמישי 23 ינואר 2014 | רון פינקלמן שגב
1234