באזור ים המלח התיירות משגשגת בעונת החורף. למעט ימי גשם מעטים מזג האוויר נעים ויציב למדי, בשונה מהקיץ הלח והחם עד אימה. מערכת וויקדנ ממליצה לכם על 3 מסלולי טיול בדרך

יום ראשון 26 ינואר 2020 | מאיה כץ

אם אתם מעוניינים לאכול תירס מתוק במיוחד או עגבניות מכל הסוגים כדאי שתבקרו באחד משווקי האיכרים. הסחורה הטריה, הריחות והצבעים תורמים לאווירה המיוחדת שמזמן כבר לא נחשבת לעוד טרנד

יום ראשון 26 ינואר 2020 | ליאת עיני

חופשה מוצלחת חייבת לכלול ארוחת בוקר. כי למי יש כוח לחפש איפה לאכול? כי למה להתחיל עם הוצאות על מסעדות? וכי בינינו – אין כמו פינוק של ארוחת בוקר טעימה עד הדלת של החדר. אם אתם מסכימים איתנו, הכתבה הזו בשבילכם. הנה 7 צימרים ומלונות עם אוכל שכדאי לקום אליו.

יום שני 17 יוני 2019 | עמית ביבר

אם אתם מאלה שהולכים לישון עם השאלה 'מה נאכל בבוקר?' וקמים עם תיאבון שהולך ומתגבר, הכתבה הזאת בשבילכם.

יום רביעי 25 אפריל 2018 | הדר מסלטון

עיצוב מודרני עם נגיעות פסטורליות, מטבח פיוז'ן מגוון עם תפריט עשיר ומדוייק, סדנאות אוכל, שף שיוצא מהקופסא ומיקום, אוי המיקום... מסעדת יאניביצ'י - אתם חייבים את זה לעצמכם.

יום שלישי 16 מאי 2017 | שרון שחק

בלי ביצים, בלי גבינות ובלי מוצרים מן החי. ארוחות הבוקר בצימרים עלולות להוות מכשול לטבעונים, אבל לא עוד. קבלו את הצימרים שמגישים ארוחות בוקר טבעוניות וממש שוות.

יום שני 18 מאי 2015 | דנה נמדר

חובבי בישול, אוהבי היין ואלה שאוהבים את החיים הטובים ומחפשים בכל פעם מחדש להתרגש מאוכל אותנטי, אווירה אישית ונוף עוצר נשימה. בואו לפסטיבל האוכל הכפרי שיחל ב 27 בפברואר.

יום ראשון 22 פברואר 2015 | מערכת weeeknd

ירקות הגדלים בגינה מחוץ לצימר, ביצים אורגניות, קישים לא מהעולם הזה, גבינות תוצרת בית, לחמי מחמצת עם תוספות מפתיעות ועוד מגוון דברים שלא חלמתם עליהם, הצימרים המגישים את ארוחות הבוקר השוות ביותר שישאירו לכם טעם של עוד.

יום חמישי 29 ינואר 2015 | דנה נמדר

בעמק צר וארוך ובנוף מדברי שזור במחצבי נחושת, מגדלים להם תושבי המקום: תמרים, תאנים, עגבניות, פרחים, ענבים, פלפלים ועוד. כל זאת על קרקע מלוחה ובשמש יוקדת. רוצים לשמוע איך ? הגיעו לסיורים מודרכים ומרתקים לכל המשפחה

יום חמישי 23 ינואר 2014 | רון פינקלמן שגב

שעות הבוקר של ימי שישי הן קצובות ומהירות, אך אין דבר יותר כיפי מסיבוב באחד משווקי העיר התוססים: ירקות מהשדה, מאפים מלוחים לצד מתוקים, מגוון אינסופי של תבלינים, דגים, גבינות ואפילו חפצי אומנות עתיקים למול חדשים. בקיצור- תבואו עם מזומן ועגלה.

יום שני 06 מאי 2013 | אורן גבאי גולן
1234