בעמק צר וארוך ובנוף מדברי שזור במחצבי נחושת, מגדלים להם תושבי המקום: תמרים, תאנים, עגבניות, פרחים, ענבים, פלפלים ועוד. כל זאת על קרקע מלוחה ובשמש יוקדת. רוצים לשמוע איך ? הגיעו לסיורים מודרכים ומרתקים לכל המשפחה

יום חמישי 23 ינואר 2014 | רון פינקלמן שגב
אל תתנו לחום להשאיר אתכם בבית הקפה השכונתי, מיץ סחוט טרי בשוק או יצירת אמנות משובבת עין ישפרו לכם את אווירת הבוקר של יום שישי. קבלו חמש הצעות לבילוי מחוץ לגבולות תל אביב. בוקר של כיף

יום ראשון 05 מאי 2013 | רוני ארקוש
ארץ זבת חלב, דבש ודובדבנים. לא רק בקופסאות קטנות בסופר או אצל הירקן ליד הקופה. אלה קטיף עצמאי מלא חוויה, חושים, ריחות וטעמים. אם עוד לא הייתם בקטיף דובדבנים לא ידעתם את טעמם האמיתי מעולם.

יום שני 11 יוני 2012 | טל גולדמן
קבלו את המדריך למנגל מוצלח ביום-העצמאות: כל הדברים שכדאי לדעת רגע לפני שיוצאים מהבית. החל מבחירת המקום, דרך התיבול ועד כללי זהירות. והכל כחול לבן

יום שני 23 אפריל 2012 | ליאת עיני
באזור ים המלח התיירות משגשגת בעונת החורף. למעט ימי גשם מעטים מזג האוויר נעים ויציב למדי, בשונה מהקיץ הלח והחם עד אימה. מערכת וויקדנ ממליצה לכם על 3 מסלולי טיול בדרך

יום ראשון 26 ינואר 2020 | מאיה כץ
ירקות הגדלים בגינה מחוץ לצימר, ביצים אורגניות, קישים לא מהעולם הזה, גבינות תוצרת בית, לחמי מחמצת עם תוספות מפתיעות ועוד מגוון דברים שלא חלמתם עליהם, הצימרים המגישים את ארוחות הבוקר השוות ביותר שישאירו לכם טעם של עוד.

יום חמישי 29 ינואר 2015 | דנה נמדר
עם הטיול בא התיאבון: חיפשנו ומצאנו חמישה מסלולי טיולים שבסופם תוכלו להנות מארוחה באווירה קצת שונה. מאהל בדואי, בתוך בוסתן עצי פרי, 'ארמון' מרוקאי, מערה או בשטח

יום רביעי 27 יוני 2012 | ליאת עיני
חלק חשוב, לחלקנו גם עיקרי, בנופש הוא ארוחת הבוקר. כמה שהיא יותר מגוונת, עשירה ומלאה בדברים תוצרת עצמית כך היא עושה שירות גדול יותר למקום והנאה לאורחים. אז קבלו את מצעד ארוחות הבוקר השוות ביותר בצימרים.

יום חמישי 10 מאי 2012 | טל גולדמן
ריחות, צבעים, טעמים, תרבויות ומה לא. את כל זה ועוד תמצאו בשווקים הססגוניים הפזורים ברחבי הארץ. אז אם אתם אוהבים להסתובב בין הסימטאות והבסטות, הנה לכם כמה המלצות

יום שלישי 17 אפריל 2012 | מאיה כץ
חובבי בישול, אוהבי היין ואלה שאוהבים את החיים הטובים ומחפשים בכל פעם מחדש להתרגש מאוכל אותנטי, אווירה אישית ונוף עוצר נשימה. בואו לפסטיבל האוכל הכפרי שיחל ב 27 בפברואר.

יום ראשון 22 פברואר 2015 | מערכת weeeknd
1234