מגזין Weekend - המדריך שלך לנופש ופנאי

אטרקציות בצפון

גורמה בשטח: הארוחה מגיעה לבד

ארוחות פוייקה, מנגל איכותי, סלסלת פיקניקים שיש בה הכל, או אוכל ביתי ארוז וטרי. לא עוד ציידנית עמוסה או כריכים עטופים. קבלו את הטרנד החדש המביא את הגורמה, על פי בחירתכם, ישירות לטיול שלכם בשטח.

  09/12/2012    דנה נמדר

אחד הדברים החשובים בטיול, אם לא החשוב ביותר, זה עניין האוכל. איפה אוכלים. מה אוכלים ומתי. לא פעם היציאה לטיול או לפיקניק משנה כיוון בגלל הכאב ראש הזה סביב עניין האוכל. צריך לדאוג לכולם והילדים לא אוכלים הכל. רוצים לצאת בכיף אבל נאלצים לארוז חצי בית. בקיצור- הנאה שגורמת לכולם לתיאומים רבים יותר מאשר מסלול הטיול עצמו. אז למי שמחפש חיים קצת יותר פשוטים, מצאנו כמה מקומות מומלצים מהם תוכלו לקחת על הדרך או להזמין מראש את הארוחה שלכם לשטח. כמה פשוט, ככה טעים.

על הפוייקה: החווה של אדם

אי שם במושב אליעד המקסים שברמת הגולן נמצאת החווה של אדם. מתחם אירוח ייחודי בו תוכלו להרגיש כמו בסיני. חדרים אינטימיים ונקיים ובחצר פינות זולה, ערסלים וארבעה כיווני אוויר של נוף מרהיב. תומר צברלינג, מבעלי המקום מציע לאורחים, למטיילים שבדרך וגם לאירועים רומנטיים אחרים, ארוחות שטח איכותיות הכוללת קדירת פוייקה בשרית או צמחונית. ארוחות הפויקה של המקום עשירות בטעמן וכוללות קדירה מלאה ירקות שורש ובשרים, רטבים על בסיס סילאן, פיתות בטאבון עם שמן זית ומטבלים. ניתן להזמין לשטח שולחנות ערוכים בהתאם לבקשתכם ולמספר הסועדים, אם תרצו ניתן להזמין תפאורה ליצירת אווירה, מחצלות ואפילו פרחים עונתיים.

המחיר: לארוחת פוייקה בשטח 300 ₪ לאדם בהזמנה זוגית, 250 ₪ לאדם אם אתם עד 10 איש ולקבוצות גדולות יותר כ 200 ₪ לאדם.
ארוחות בוקר או משלוחי כריכים למטיילים על שביל הגולן – החל מ 60 ₪ לאדם.

אפיית לחם בפוייקה

פוייקה מלא הפתעות

גורמה ב take away : הגולדשטיינים

על קו התפר בין קריית אונו לסביון שוכנת לה מעדניית הבוטיק של משפחתית של גולדשטיין. במקום עובדים כל בני המשפחה ומנצח על התפריט השף אלרן גולדשטיין. המקום מציע מגוון עצום של גבינות, בשרים, סלטים, לחמים, דגים ועוד שפע כל טוב המשתנה כל שבוע ע"פ בחירתו של השף.


ניתן לרכוש במקום סלסלת פיקניק או צידנית תרמית ולהכיל בתוכה ממגוון  המוצרים שהמקום מציע. בנוסף, ניתן להזמין מהמקום מנות שאינן מוצעות בתפריט אך יכינו לכם אותה ע"פ הזמנה אישית מראש. המקום מתמחה בתפריט אירוח ואירועים הכולל מיני כריכים, נקניקים וגבינות, לחמים ומגוון מטבלים, קישים, בשרים ברטבים ייחודיים, דגים וסלטים מיוחדים כמו סלט חיטה ועדשים, בורגול וגרעיני חיטה ואפילו ניתן להזמין קינוחי חגיגה משותפים למספר רב של משתתפים.
המקום מתמחה גם באוכל ביתי פשוט אותו מכינים מחומרי גלם איכותיים ללא התפשרות וניתן גם לקחת הביתה והכל ארוז בכלי פלסטיק חד פעמים וקשיחים.

המחיר: החל מ 150 ₪ לזוג לארוחה בסיסית שעושה טעם של עוד.

סלסלת פיקניק מלאה הפתעות (צילום שי בן אפרת)

על ההר או במדבר: טל במדבר

הם מגיעים משדה בוקר לכל מקום ברחבי הדרום ומציעים ארוחות שטח, סדנאות בישול או קייטרינג ע"פ דרישה למשפחות, קבוצות קטנות ואפילו עד 150 איש. טל במדבר בניהולו של טל גרליץ הוא מקום של אוכל ביתי איכותי שניתן לקנות הביתה או להזמין ישירות אל השטח. המקום מציע ארוחות פוייקה, ארוחות מנגל, ארוחות חלביות, אוכל ביתי מבושל ועוד. בנוסף, ניתן להזמין סדנאות בישול חוויתיות המיועדות לקבוצות של 15 איש ומעלה.

המחיר: לארוחות מנגל בשטח הכוללות בשרים, תוספות, לחמים, שתיה וקינוחים- החל מ 150 ₪ לאדם (תלוי בתפריט ובמספר האנשים)
ארוחה חלבית בשטח הכוללת קישים, דגים, תוספות, סלטים, שתיה וקינוחים- החל מ 120 ₪ לאדם (תלוי במבנה התפריט ובמספר האנשים)

 גורמה באיז </span>
                     </div>
                    <div class=

כתבות נוספות